2010. május 14.

Egy nap Krisztiért!

Krisztivel öröm volt együtt dolgozni! Mindannyian élveztük a közös munkát, egy életvidám, nyitott lányt ismerhettünk meg!

Kriszti Egy napja két részből tevődött össze. Első alkalommal szabadtéri fotózásra készültünk, amit egy ruhatárátnézés és színtanácsadás előzött meg Zsófia segítségével.


Miután a természetes színeihez illő, őt leginkább megszépítő árnyalatokból Vera kezei alatt elkészült a smink, Viki Kriszti haját vette kezelésbe.


A dús, hosszú haj lágy hullámokat kapott.
Én pedig - hát fotóztam!



Az eredménnyel elégedett lehetett mindenki!




Ezek után indultunk a szabadtéri helyszínünkre, bár az ég enyhe borulata nem kecsegtetett sok jóval... de a szemerkélő eső ellenére elkészültek a fotók, és bár nem sütött hétágra a nap, a derítőlap mégis hasznos szolgálatot tett!


A végeredmény:






Végül az időjárás győzött, egy rövid, kocsiból esőkopogás-hallgatós tanakodás után elindultunk visszafelé... De a lendület nem hagyott minket nyugodni! A hangulatos lépcsőház lett második "szabadtéri" helyszínünk! Azt hiszem, nem is volt rossz választás!




Kriszti a stúdiós fotózást is szívesen kipróbálta volna, így két csomagot összevegyítettünk, és a következő találkozásunk alkalmával műtermi felvételek készültek!

Kriszti Egy napjának második részéről is hamarosan beszámolunk!

bejegyezte: Timi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése