2010. június 28.

Pillants a kulisszák mögé...

...még mielőtt bármi is elkezdődne!

Már napok óta lázas készülődésben vagyunk, holnap Nórival töltünk Egy napot!
Gondoltam engedek egy kis bepillantást a megelőző izgalmakba...
Ugyanis a Te napodat hosszas és alapos felkészülés előzi meg!

Nórival egy héttel ezelőtt találkoztunk. Az együtt töltött bő egy óra alatt megismerkedtünk, benyomást kaphattunk Nóri személyiségéről, stílusáról, temperamentumáról. Igyekeztünk minél árnyaltabb képet kapni Őróla, és megtudni, mik az elképzelései a majd Róla készülő fotókról.

Az Egy nap csapat fontos alapelve, hogy nem "átváltoztatni" szeretnénk, sokkal inkább kivirágoztatni, kihozni a legtöbbet abból, aki vagy! Megtanítani Téged arra, hogyan légy vonzó nap mint nap. Apró tippek, trükkök birtokában erősítheted arcod, testalkatod, színeid egyediségét, szépségét, és terelheted el a figyelmet a kevésbé előnyös részletekről. Ehhez elengedhetetlenül fontos ez az előzetes találkozás, hiszen ha Hamupipőkével dolgozunk, nem öltöztethetjük domina szerkóba, ahogy Xénia sem önmaga kiteljesedését élné meg, hogyha virágos nyári ruhácskában kellene balettoznia... (Hozzáteszem, előfordul, hogy bizonyos esetekben pontosan azzal teszünk jót az önbizalmadnak, hogyha olyasmit próbálsz ki, amit még sohasem!)

A találkozás után Zsófia - a színszakember, öltözéktervező és stylist, akinek a stílus a vérében van -, általában már kész tervet szőtt Rólad, kedves jelentkező. A beszélgetés alatt titkon vizsgál, észrevétlenül elemez, Rád hangolódik, és már meg is álmodta azt öltözéket, ami leginkább Rólad szól, amiben majd önbizalommal teli, elégedett mosoly ül az arcodra! Bucsuházy Piroska áll készségesen a rendelkezésünkre varázslatos, egyedi tervezésű ruhakölteményeivel, amik között biztosan találunk stílusban, méretben, színben egyaránt megfelelőt.

Viki, a hajszobrászunk számtalan hajformázó ketyerével felszerelkezve dúsít, göndörít, simít, lapít, formáz, ami kell. Arctípusodnak megfelelő frizurákon gondolkodik, és rajzolgatva tervez. Ő emellett a fotós asszisztens is, együtt járjuk be jó előre a helyszíneket, hogyha szabadtéri fotózásról van szó. Közösen választjuk ki a megfelelő beállítást, fényt mérünk és színeket, formákat elemzünk, amik mind hozzájárulnak a fotó sikeréhez, a Te szépségedet hangsúlyozva! Stúdiós munkára készülve beállításokat választunk, karakteredhez passzoló hangulatokat, pózokat tervezünk.

Vera az első találkozás alkalmával már sminkes szemmel figyeli a bőrtípusodat, szemed vonalát, arcod formáját, és - színtanácsadónkkal egyeztetve - gondosan megtervezi, a színpalettáról kiválasztja a Te színeidhez passzoló árnyalatokat.

A Veled való találkozás után mi még hosszas órákat töltünk megbeszéléssel, tervezéssel, mindenkinek lázasan kattog az agya a saját területével kapcsolatban. Az együtt gondolkozás, egyeztetés e-maileken és telefonon keresztül folytatódik, egészen a nagy napig. Küldünk egymásnak vázlatokat sminkről, fotós beállításokról, pózokról, frizurákról, megnézzük közösen a kiválasztott öltözéket... és hihetetlen nagy izgalommal és lelkesedéssel várjuk azt a napot, ami Érted van, Rólad szól, ajándék Neked!

Szeretettel várunk!


bejegyezte: Timi, fotós

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése