2010. július 13.

A stylist szemével - Egy nap Nóriért


A fotózást mindig megelőzi egy ingyenes konzultáció, ahol sok hasznos információt szerzünk a megrendelőről, és ő is tájékozódni tud arról, hogy hogyan telik majd az Egy napja. A beszélgetés fontos része, hogy megtudjuk mivel foglalkozik, milyen szababdidős tevékenységnek hódol, milyennek látja magát.


Nóri esetében szó sem volt szabadidőről, hiszen 2 gyermeke minden idejét leköti, és ruhatárát is ehhez alakította. Az ő esetében igyekeztem olyan összeállításokat találni, amelyek illenek Nóri testalkatához, életviteléhez, de a praktikum mellett stílusosak.



A vékony testalkat kifejezetten nőies, ha megfelelő testrészekre helyezzük a hangsúlyt. Fontos szempont, hogy a derekat kiemeljük, hiszen, akinek 2 gyerek után ilyen karcsú maradt, az ne rejtegesse!





A ruha kényelmes pamut, apró virágmintákkal. Egy ilyen minta jól mutata a törékeny alakon, a mell alatti szabás hangsúlyozza a szép sziluettet. A ruha kontrasztos színei kiemelik a a világos bőr és a sötét haj illetve szem harmóniáját.

kiegészítőktől függően alkalmas az öltözet nap közbeni viseletre és egy esti vacsorához is.







A második összeállítás során azt vettem figyelembe, hogy Nóri sok időt tölt a gyerekeivel, ahová kényelmes ruhadarabokra van szüksége, amelyek nem akadályozzák a mozgásban. A lezser ingblúz biztosítja ezt a szabadságot, mégis nőies a derékon viselt övnek köszönhetően. Egy ilyen összeállításban nem lehet gond a játszótéri mozgás, de nyaralás során beülhet benne egy kávézóba, anélkül, hogy túl- vagy alulöltözöttnek érezné magát.





Az öltözékek sokszínűsége nagyban múlik a kiegészítők kombinálásán. Egy egyszerűbb karkötővel, és hajdísszel hétköznapi, míg egy karakteres cipővel és lánccal máris elegánsabb a viselet.

A második szettet is a kiegészítők alakították sokrétűen viselhetővé: a fülbevaló, az öv, a karkötő, és az egyedi, Panyi Zsuzsi által készített, a tenger hangulatát idéző gyűrű.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése