2016. április 29.

Boldog Anyák Napját!Virággal nem szolgálhatunk mindenkinek személyesen, de egy kis kedvességgel azért igen. Még, ha csak virtuálisan is. Diszkrimálni senki sem fogunk, a letöltés gomb nem látja, hogy van-e gyereked! :)

Kérlek fogadd szeretettel a lenti kis letölthető apróságot!
Ez a asztali háttérkép egyszerűen cuki, erről nincs mit regélni. Mentsd le, állítsd be, és örülj neki. Ültesd a kedvenc ikonjaidat a padra vagy a fa tetejére, a bagoly majd vigyáz rá! Az álmaidat, céljaidat ültesd a felhőkre, hadd szárnyaljanak!
Na, tessék, csak sikerült valami pátosz is!
A hátteret innen tudod eredeti méretben letölteni: KATTINTS!>>
Ennek a háttérnek már van története. Meg mondanivalója is. Pont tegnap olvastam egy nagyon inspiráló kis bejegyzést a Facebookon. Anyaként halálra tudom magam frusztrálni... bármivel. Idővel, renddel, a gyerek viselkedésével, fejlődésével, a szerepeimmel egyáltalán. Ezzel az asztali háttérképpel emlékeztetem magam, hogy nem kell az egész világ gondját a nyakamba venni; és a még meg nem történt dolgokon rágódni. Ami most van, azt megélni, és annak örülni, nekem ez a kihívás. És tökéletes mottó lett nekem a "Csak ma" erre a hónapra.
  1. Csak ma boldog leszek. Hiszem, hogy Lincolnnak igaza volt: “a legtöbb ember olyan boldog, amennyire elhatározza magát, hogy az legyen”. A boldogság belülről jön, nem külsőségektől függ.
  2. Csak ma megpróbálok alkalmazkodni az adott helyzethez, és nem vágyaimhoz igazítani mindent. Úgy veszem családomat, üzleti ügyeimet és szerencsémet, ahogy jön, és én alkalmazkodok hozzájuk.
  3. Csak ma törődni fogok testemmel. Megdolgoztatom, vigyázok rá, táplálom, nem élek vele vissza, és nem hanyagolom el, hogy tökéletesen engedelmeskedjen parancsaimnak.
  4. Csak ma megpróbálom csiszolni az elmémet. Tanulok valami hasznosat. Nem leszek szellemileg tunya. Olvasok valamit, ami erőfeszítést, gondolkodást és figyelmet kíván.
  5. Csak ma edzeni fogom a lelkemet háromféle módon; jót teszek valakivel és titokban tartom. Megcsinálok két dolgot, amihez nincs igazán kedvem, ahogy William James mondja, csak az edzés kedvéért.
  6. Csak ma kedves leszek. Olyan jól fogok kinézni, ahogyan csak tudok, csinosan öltözködöm, halkan szólok, udvariasan viselkedem, bőkezű leszek a dicséretekkel, senkit sem bírálok, nem találok hibát semmiben, és nem próbálok meg senkit sem megrendszabályozni vagy megjavítani.
  7. Csak ma megpróbálok csak a mai napnak élni, nem akarom életem minden gondját egyszerre megoldani. Tizenkét órán keresztül képes vagyok megtenni olyan dolgokat, amelyeken egy életen át képtelen lennék.
  8. Csak ma programot készítek. Leírom, mit akarok csinálni minden egyes órában. Lehet, hogy nem tartom be, de meglesz. Ez megszabadít két nyűgtől. A sietségtől és a bizonytalanságtól.
  9. Csak ma szakítok magamnak egy fél órát, és pihenni fogok. Ebben a fél órában néha Istenre fogok gondolni, hogy egy kicsit távlatokban is gondolkodjak.
  10. Csak ma nem fogok félni, főleg attól nem, hogy boldog legyek, hogy élvezni tudjam a szépet, hogy szeressek és higgyem, hogy akiket szeretek viszontszeretnek.
Dale CarnegieA hátteret innen tudod eredeti méretben letölteni: KATTINTS!>>

Boldog Anyák napját!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése