2016. február 8.

Szívesen - avagy Valentin napi ötletek


Már csak két hét és Valentin nap. Alapvetően nem vagyok nagy rajongója, de szeretek megragadni minden alkalmat, hogy kis újítást vigyek az öltözékembe, színt a hétköznapokba. Ez nem csak engem erősít meg a nőiességben, hanem a gyerekeim nőképét is formálja, és a férjnek is kellemes meglepetés.

Mi is lehetne a legtalálóbb motívum, mint a szív. Megjelenhet: különböző színekben, méretekben és mennyiségben viselhetünk, és bármely stílusba beilleszthető.



Melissa McCarthy Seven7 Belted Heart Print Pintuck Blouse (Plus Size) | Nordstrom
business style: Katie Cassidy wearing dark pants and a print blouse. via streeTstruT.com:



Ha munkahelyed megköveteli a formális öltözködést, akkor sem kell lemondanod a kis extrákról, mint egy fehér alapon fekete szívmintás blúz, amelyet egy fekete blézerrel még formálisabbá lehet tenni.

STÍLUSTIPP: ha klasszikus stílusról van szó, akkor mindig masgassarkúval viseld!


A romantikus stílus képviselői bátran fokozhatják a hatást fodrokkal, hajukat viselhetik nagy loknikban.

                                                        Heart Fever - Little Miss Fearless:

Ha inkább a sportos-laza stílus áll hozzád közel, akkor sem lemondanod a szivekről. neked találták ki a szívmintás kötött pulóvert, amit színben hozzá illő gumicsizmával viselhetsz, vagy a szívmintát párosíthatod a csíkossal, a hatás különleges lesz, és magával ragadó.
  Red hunter boots:   FF: With Hearts:   Heart Print Sweater, white jeans, Tory Burch pink purse   // Click the following link to see outfit details and photos:   http://www.stylishpetite.com/2015/02/heart-print-sweater.html:   Heart Tee by Cake For Breakfast:


Az extravagáns vagy? Válassz vagány ruhádhoz szív formájú napszemüveget, vagy szív alakban szegecselt bőrkabátot, és hangsúlyozd vörös rúzzsal öltözéked.
            Comfy Valentine's Day Outfit:                   embellished leather jacket, fall leather Moschino Fall 2012 Runway Details:



STÍLUSTIPP: a kevesebb több elve Valentin napon is érvényes: csak egy darabod legyen szívmintás, így biztos nem esel túlzásba, és kelt vicces hatást az öltözéked.

képek forrása: Pinterest

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése