2016. március 9.

Elő a szoknyákkal!


Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én a tél végére valahogy ellustulok, vagy csak próbálom magam minél jobban bevackolni a hideg ellen, mindenesetre szép lassan elfelejtek szoknyát hordani. Pedig annyira nőes, és könnyen igazítható bármely alkalomhoz. Hoztam pár ötletet arra, hogyan lehet viselni ezt a ruhadarabot egy jó meleg pulóverrel a koratavaszi időszakban.






Egy vastag harisnya, téli csizma, és egy XXL-es sál szuper megoldás a hűvösebb tavaszi napokon.


Ha jobban kedveled a hosszú szoknyákat, akár egy nyári szoknyát is felvehetsz, a gyapjú vagy kasmír összetételű harisnyák remek hőtartók. Az alacsonyabbaknak sem kell megijedni a maxiszoknyáktól: a megfelelő fazon és esetleg egy magassarkú cipő nem fogja optikailag összenyomni a látványt.


Lauren Conrad for kohls burgundy wine leather circle skirt, leather skater skirt, burgundy red leather skirt, cropped cable sweater, ZARA plaid blanket scarf, brown suede ankle boots, Louis Vuitton totally MM tote:   Cable Knit Pullover Sweater:


Ha alacsony vagy, válassz rövid fazonú pulóvert, vagy tűrd be a szoknyádba az alját, ettől lesz igazán sikkes a megjelenésed.

❄KNIT ONE PURL ONE❄ *Dark Grey Cable Knit Turtleneck by Ms Treinta:






Magasabbak hordhatják hosszabb fazonú pulóverrel és egy övvel, ami hangsúlyozza a derekat.



Ribbed Knit Sweater:





Nem bírod a magassarkút, vagy rohangálós napod lesz, esetleg játszóterezni is mész a gyerekeddel? Íme a kényelmesebb, sportosabb megoldások:


justthedesign:  Jenny Tsang wears a gorgeous grey two piece with classic Adidas Superstars.  Knitted Set: Few Moda, Bag: Coach, Sneakers: Adidas.:   Alexa Chung Sneakers:   Women's Clothing : Denim, Shoes, Dresses, Bags & Jewelry | Madewell.com:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése